Preselecție turul 2

Dacă și-a imaginat cineva că odată cu dispariția OTV-ului vor dispărea și otv-iștii, s-a înșelat. Ăia, odată activați, nu văd cum ar mai putea fi vreodată dezactivați. Trăiesc printre noi, sunt mulți și, de multe ori, influențează decizii în comunitatea din care fac parte. Și mai rău, vor influența votul la prezidențialele ce vor urma. Iar consultanții candidaților știu asta. Știu asta și se folosesc de ei. Credeți că-i interesează pe otv-iști ce program are vreun candidat?! LOL. Evident, nu. Dar ce ziceți de un mini serial în care Iohannis fură copii și traversează granița cu ei?! Sau de un Ponta agent sub acoperire care după ce va câștiga ne va turna pe toți?! Eeeeei?! Parcă mai sună a acțiune. Pentru ce atâtea programe?! Cum am spus, ăia-s mulți și trebuie hrăniți. Și cum nu le poți da manele la TV (doar suntem o țară care se respectă și avem CNA), le dai scandal. Manele ascultă și singuri. Și atunci, păcat de bannerele alea puse prin toată România, pentru că toată campania asta se rezumă la următoarele criterii:

  • Ai copii/n-ai copii; dacă nu ai, de ce nu ai? Dacă ai, de ce ai și de ce doar atâția?
  • Ești spion/nu ești spion; dacă ești, de ce nu ne-ai spus?! (dăăăh); dacă nu ești, de ce nu ai vrut să fii?! Ai vreo problemă cu spionii?!?
  •  Ești însurat/Nu ești însurat/Divorțat; aici e destul de simplu, totul se rezumă la „de câte ori?”

Și, să nu uit, nu poți intra în joc fără să declari, măcar, câteva case. La case mai adaugi cel puțin un criteriu de mai sus și ai șanse la turul 2. Fără toate astea, doar cu programe, nici n-are rost să-ți faci iluzii. Treci neobservat..

Vizualizări:4738

This entry was posted in t.w.i.s.t. and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *